Akadeemiast on võimalik omale osta Dr. Nida Chenagtsangi raamatut “Hea karma kunst Tiibeti moodi”, soodushinnaga 15 €

Soovi korral kirjuta attmestonia@gmail.com

—————

Juthok Ningthik on kõigi jaoks oluline harjutus. See viib teid rännakule, kus saate silmitsi seista tiibeti meditsiini iidse maailmaga. See näitab, kuidas võiksime paremini läheneda oma elu igale tahule ja kuidas nendega toime tulla.
Põhinedes terve hulga meistrite õpetusliinil, mille eesotsas on Juthoki enese südameolemus, esitab dr Nida rea harjutusi, mis aitavad meil avastada oma seotust kõigi nähtustega ja elada teadvustades, et “hea karma toredaim kunst on elada teadlikult”.

Erakordne anne võimaldas Juthokil tõhusa ja samas lihtsa vaimse harjutuse loomist , mille abil arsti- ja tervendajaametit pidavad inimesed võiksid luua temaga ühenduse ning arendada endas tõeliselt suuri oskusi.

Olgu teil huvi tiibeti meditsiini, budismi või lihtsalt hea elu elamise vastu, Juthok Ningthik toob teieni lihtsa ja püha harjutuse ning juhendamsega koos pakub see tohutult hüvesid, mis saavutatakse juba seitsme päevaga.

Dr Nida Chenagtsang on Tiibetist pärit õpetlane, kes pani aluse üle kahekümnes riigis tegutsevale Rahvusvahelisele Tiibeti Meditsiini Akadeemiale (IATTM). Tema õpetused ja raamatud Tiibeti rikkalikust pärandist sealse traditsioonilisest meditsiini, dieedi, eluviisi, mantraravi, uneanalüüsi, Tiibeti geomantia ning inimese sünni- ja surmaprotsessi vallas on tuntud paljudes riikides alates Aasiast, Venemaast ja Euroopast, kuni Austraalia ja USA-ni.

 *******

RAAMATU EESSÕNA

Juthok Ningthiki harjutus on tiibeti arstide, joogide ja tervendajate salajane tee. Väga lühikese ja tõhusa harjutusena on see suurepäraselt kaasaega paigutatud iidne traditsioon. See tagab sügava vaimse arusama ja lõputult palju tervendamisväge, samuti kõige salajasema vaimse teostumise.

Dr Nida Chenagtsang on traditsioonilise tiibeti meditsiini arst, kes on lõpetanud nii Nelja Meditsiinilise Tantra kui Juthok Ningthiki õpingud ja praktikad. Mind rõõmustab, et ta viib maailmani autentse tiibeti meditsiini ja Juthok Ningthiki õpetused. Sedasi panustab ta nii tiibeti meditsiini säilitamisse kui arengusse XXI sajandil.

Tiibeti meditsiin keskendub kõiksuguguste haiguste ennetamisele ja ravimisele. See loodusmeditsiini teadus pakub abi neile, kellel seda vaja. Samamoodi on Juthok Ningthiki harjutuse eesmärk kõigi olendite üleüldine tervendamine. Tiibeti tradistioonis üliolulist meditsiini ja vaimsete elementide liitu kutsutakse Mentšo Zungdreliks, meditsiini ja budadharma ühenduseks.

Soovin, et see raamat tooks hüvesid paljudele inimestele ja et neid õnnistaks Juthok oma ülima kaastunde ja armastava helduse abil.

Palvetan Ravibuda ja Juthoki poole, et nad kaitseksid dr Nida tööd. Täitugu kõik tema soovid.

Professor Gojo Wangdui
Tiibeti Meditsiiniülikool
Lhasa, Tiibet, 2009