When:
28. mai 2022 @ 11:00 – 30. mai 2022 @ 18:00
2022-05-28T11:00:00+03:00
2022-05-30T18:00:00+03:00
tibetan mantra healing level two
Tibetan Mantra Healing Level Two
 May 28, 29, 30th (11:00am – 06:00pm) 150€ | Registration includes three-day teachings with Dr Nida Chenagtsang and Drukmo Gyal Teaching is available both in-person and online.
⚠️ If you plan to come in person, vegetarian meals and simple sleeping facilities are 15€ per day.
Mantra healing (Tibetan:ngakchö rigpa) is an ancient spiritual practice in which special sounds and words in Sanskrit and Tibetan are used to facilitate physical, energetic and mental transformation. Through the recitation, visualization and inscribing of mantra syllables, practitioners focus their concentration and relax their minds and bodies, entraining their voice, breath, and awareness to create subtle yet profound shifts in being. In this level Two course, Dr Nida Chenagtsang will transmit and explain the uses of a comprehensive ‘Mantra Pharmacy’ of mainly wrathful mantras, rituals and amulet making which have been used for centuries by Tibetan yogis and physicians to address various health concerns. Students will learn how to use mantras to empower simple substances like water, oil, and salt which can be used oneself and shared with others. This course is only open to those who have done Tibetan Mantra Healing Level One, if you have time and energy to catch up with the schedule, Drukmo Gyal offers Tibetan Mantra Healing Level One in hybrid format on 13,14,15th May, check the information HERE. 
Course will be held in the Väluste School Estonia, Viljandi County and online

Contact:

Madis Seinberg (+372 56909186)
Drukmo Gyal (+37258981822)

Email: attmestonia@gmail.com

Payment with Paypal:
Paypal account: attmestonia@gmail.com (please add 5€ to cover transaction fee)

Tiibeti Mantraravi, tase II
28 – 30 mai (11.00-18.00). Osalustasu 150€. Sellesse kuulub kolmepäevane õpetus dr Nida Chenagtsangi ja Drukmo Gyaliga. Õpetus on võimalik nii kohapeal kui ka veebiülekandega. Tasu majutuse ja toidu eest on 15 EUR päeva eest.
Mantraravi (སྔགས་བཅོས་རིག་པ། ngakchö rigpa) on iidne vaimne praktika, kus eriliste sanskriti- ja tiibetikeelsete helide ja sõnade abil suunatakse füüsilisi, energeetilisi ja vaimseid muutusi. Mantrasilpide retsiteerimise, kujustamise ja läbikirjutamise kaudu arendavad harjutajad oma keskendumisvõimet ja lõdvestavad meelt ja keha, kaasates oma häält, hingamist ja teadlikkust, et luua peent, kuid sügavat nihet oma olemises. Mantraravi on traditsiooniliselt olnud Tiibeti meditsiini oluline täiendav haru, võimsate meetodite kogum, mis täiendab teisi meditsiinilise ravi vorme. Tiibeti ravitsejad on kasutanud mantrateraapiat, et aidata patsientidel oma keha, meelt ja emotsioone tasakaalustada, et taastada tervis ning tugevdada immuunsust võimalike tulevaste haiguste vastu. Sanskritikeelse sõna “mantra” sõnasõnaline tähendus on “meele (man) kaitse (tra)” ja sellisena võib mantraravi pidada iidseks psühhoteraapia vormiks, mida kasutatakse meele kaitsmiseks erinevat tüüpi kannatuste eest, arendamaks vaimset selgust, stabiilsust ja vaimset taipamist. Sellel II taseme kursusel edastab ja selgitab dr Nida Chenagtsang kõikehõlmava “Mantraapteegi” kasutusalasid. See koosneb peamiselt raevukatest mantratest, rituaalidest ja amulettide valmistamisest, mida Tiibeti joogid ja arstid on sajandeid kasutanud erinevate terviseprobleemide lahendamiseks. Õpilased õpivad mantraid kasutama lihtsate ainete, nagu vesi, õli ja sool, võimendamiseks, mida saab ise kasutada ja teistega jagada. See kursus on avatud ainult neile, kes on läbinud tiibeti mantra tervendamise I taseme. Kui teil on aega ja energiat teistele järelejõudmiseks, pakub Drukmo Gyal 13 – 15. mail hübriidvormingus Tiibeti mantraravi I osa, vaadake infot SIIN.

Kursuse toimumise koht on Väluste kool, Viljandi vald ja online

Lisateavet
Madis Seinberg (+372 56909186)
Drukmo Gyal (+37258981822)

Email: attmestonia@gmail.com